sâmbătă, 2 august 2014

Dakota Johnson si Jamie Dornan dezvaluie cat de dificile au fost scenele de sex din Fifty Shades of Grey. Filmul este criticat ca promoveaza o imagine degradanta a femeilor, de ce a fost cenzurat trailerul

  Saptamana trecuta s-a lansat trailerul pentru Fifty Shades of Grey, unul dintre cele mai asteptate filme din 2015. Reactiile au fost pe masura asteptarillor pentru ca a devenit si cel mai urmarit trailer din 2014, cu 36 de milioane de vizualizari intr-o saptamana. Filmul este ecranizarea romanului erotic omonim, in care o tanara studenta se indragosteste de un playboy miliardar, cu cerinte sexuale excentrice.  Cei doi actori, Dakota Jonhnson, care o joaca pe eroina Anastasia Steel si Jamie Dornan, care il joaca pe atragatorul Christian Grey, au oferit mai multe detalii despre cum au realizat scenele de sex. "Nu este cum va imaginati, nu a fost nimic romantic. A fost o intreaga coregrafie in spate pentru a realiza acele momente. Nu e usor, insa am avut incredere unul in celalalt si am incercat sa pastram spiritul cartilor. Ne aflam in situatii delicate si trebuia sa avem incredere unul in celalalt." au spus cei doi invitati la emisiunea Today, unde s-a lansat si trailerul, informeaza Daily Mail.
  Cei doi actori, Dakota Jonhnson, care o joaca pe eroina Anastasia Steel si Jamie Dornan, care il joaca pe atragatorul Christian Grey, au oferit mai multe detalii despre cum au realizat scenele de sex. "Nu este cum va imaginati, nu a fost nimic romantic. A fost o intreaga coregrafie in spate pentru a realiza acele momente. Nu e usor, insa am avut incredere unul in celalalt si am incercat sa pastram spiritul cartilor. Ne aflam in situatii delicate si trebuia sa avem incredere unul in celalalt." au spus cei doi invitati la emisiunea Today, unde s-a lansat si trailerul, informeaza Daily Mail.  Trailerul s-a lansat oficial dimineata in cadrul emisiunii "Today", insa scenele mai picante au fost scoase, fiind considerat un trailer mult prea incendiar pentru o ora matinala.


  Romanul scris de E.L. James urmareste aventurile sexuale ale unei tinere studente alaturi de un playboy miliardar, Christan Grey. Acesta o convinge sa semneze un contract prin care ea ii indeplineste lui placerile sexuale sado-masochiste, insa intre cei doi se infiripa o adevarata poveste de dragoste ce le schimba viata pentru totdeauna. Cartea contine scene explicite de sex, iar asta a fost o provocare pentru realizatorii filmului.


Intre timp diverse organizatii blameaza cartile si filmul pentru modul in care portretizeaza imaginea femeii, ca o sclava sexuala si le cer femeilor sa nu incurajeze un astfel de comportament. "Nu e nimic elegant sau care sa le ofere un statut de putere femeilor in astfel de scene, in care personajul feminin este lovit cu biciul, supus unui tratament masochist. Femeia nu este un obiect al placerii degradante si nu trebuie sa se promoveze o astfel de imagine" este mesajul transmis de un grup ce militeaza impotriva filmelor erotice.

  Fifty Shades of Grey este adaptarea romanului erotic devenit best-seller si care a innebunit femeile din intreaga lume. Filmul urmareste viata Anastasiei Steele (Dakota Johnson), o tanara studenta virgina, care se indragosteste de un playboy miliardar, Christian Grey (Jamie Dornan). Cei doi incep o relatie neconventionala, bazata pe sex si semneaza un contract care le va schimba complet viata.
Fifty Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015
2 comentarii:

  1. Sincer cartea nu mi-a plăcut, a fost chiar enervantă, dar am să mă uit la film, actorii sunt aşa cum mi-am imaginat personajele. Iar soundtrack-ul pare foarte promiţător, cel puţin melodia din trailer este perfectă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea nu am citit-o nu prea m-a atras subiectul insa filmul il voi viziona...Da si mie imi place soundtrack-ul

      Ștergere