joi, 14 august 2014

Seriale

  Buna, buna in ultimul timp am un reading slump si nu stiu cam cum sa rezolv asta asa ca acum vom discuta despre cea de-a doua pasiune a  mea SERIALELE.... Pam pam pam pam
 Atunci cand nu citesc sau nu stau pe net ma uit la seriale, la multe seriale :) In toamna anului 2013 am inceput sa vizionez seriale si in scurt timp din pasiune am facut o "dependenta", ma uitam in fiecare zi la cate 3-4 episoade, si in acelasi timp ma relaxam. Iar mai jos voi prezenta serialele pe care le urmaresc/le-am urmarit in ordine cronologica (de cand am inceput pana astazi) .

1.The vampire diaries.
La inceputul Jurnalelor vampirilor imi tot auzeam colegele spunand lucruri bune despre el dar nu aveam nici o pornire pana cand am inceput sa vizionez primul episod care sincer nu mi-a placut insa mai apoi episod dupa episod alaturi de verisoara mea am terminat 5 sezoane. Primul sezon a luat-o usor iar apoi totul devine mai incitant cu mult suspans si actori talentati.

2. The Secret Circle
Dupa ce am prins curaj cu TVD am decis sa incep alt serial produs de Julie Plec de data aceasta cu vrajitoare, mi-a placut la nebunie avand la baza o serie de carti.Intr-un final a fost anulat datorita rating'ului mic.

3.The lying game
Acest serial l-am inceput la insistentele unei amice dar nu l-am terminat deoarece a fost anulat de 2 ori iar acum nu mai este difuzat avand doar 2 sezoane, este destul de fainut si are la baza o serie de carti publicate si la noi.
Eu atunci cand am aflat ca va fi anulat a 2 a oara.

4.Pretty Little Liars
Pretty little liars este unul dintre serialele mele favorite care m-a tinut in suspans timp de 4 sezoane am urmarit fiecare episod cu sufletul la gura.. PLL este serialul care a castigat cele mai multe premii la Teen Choise Awards 2014

5.Once Upon A Time


Intotdeauna mi-au placut filmele ce aveau la baza o carte insa cand vine vorba de un serial ce are la baza cartea cu povesti pe carte o citeai sau ti-o citea cineva inainte de somn e mult mai fain, mai ales pentru ca fiecare poveste are legatura cu alta. OUAT este din perspectiva mea unul dintre cele mai ingenioase seriale potrivit pentru toate varstele.



6. The Carrie Diaries


Acest serial este spin-off la "Sex and the city" este primul serial de dragoste la care m-am uitat deoarece eu sunt o fana a fictiunii. Este varianta la SATC pentru adolescenti un serialcare are doar 2 sezoane deoarece a fost anulat.



7.Ravenswood
Ravenswood este spin-off'ul la Pretty little liars care a fost anulat. Acest mini-serial are doar un sezon iar personajul comun al celor doua seriale este Caleb.


8.The Originals
TO este srialul care ii are in prim plan pe Originalii din The vampire Diaries acest serial are doar un sezon si asteptam sa apara si al doilea in octombrie.

9.Star Crossed
Star Crossed este un serial cu extraterestrii foarte fain care mi-a placut mult realizat de CW care din pacate a fost anulat datorita rating'ului mic.

10.Teen Wolf

Un super serial de fictiune pe care l-am inceput cu putin timp in urma este Teen Wolf produs de MTV, serialul are de toate varcolaci, kanima, banshee, vanatori si multa actiune.

11.Witches of east end

WOEE este un serial mai putin obisnuit cu vrajitoare deoarece  in primul sezon se bazeaza mai mult  pe sentimentele personajelor si apropierea lor  insa apoi in al doilea sezon totul devine mult mai incitant

12.Game of thrones

Ce as putea spune despre acest serial? Cred ca stiti destule despre el, m-am apucat datorita amicilor mei la inceput mi s-a parut *overrated insa apoi am devenit o mare fana a serialului (pe langa fazele vulgare) serialul este super si sper sa am ocazia sa citesc si romanele care stau la baza serialului.

13. Americam Horror Story

AHS este ultimul serial pe care l-am adaugat pe lista mea, vizionarea lui este in derulare deoarece nu am reusit sa ajung la zi, am vazut abia primul sezon si putin din al doilea.

Asta este tot daca stiti seriale bune ce merita vizionate scrieti-le intr-un comentariu.Vor aparea si recenzii insa nu acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu