duminică, 12 iulie 2015

Leapsă: The sick book tag!

Am revenit asa cum am promis, iar de aceasta data am fost nominalizata de catre Mada de la Vanzatorul de iluzii, de Jessie de la Jessie's blog si de Madeline de la In the Heart of the Words la o leapsa foarte interesanta care circula la momentul actual pe blogosfera, multumesc mult fetelor va pup si abia astept sa incep.

 1. Diabet. O carte dulce, extrem de dulce.
 Nu obisnuiesc sa citesc carti siropoase pentru simplul fapt ca nu sunt fana a cartilor de dragoste, insa eu cred ca in aceasta caregorie se poate incadra cartea Laurei Baban pe care am citit-o de curand " Domnul TIC si alte iubiri de pe Musatini". Care mi-a umplut inima de bucurie si m-a facut sa ma simt bine pe parcursul lecturarii sale.

 2. Varicela. O carte pe care ai citit-o odata, dar nu o vei mai deschide vreodata.
 Aici stiu din prima raspunsul cartea pe care sunt sigura ca nu o voi reciti se numestea "frenezia" de Francesca Lia Block.

 3. Gripa. O carte contagioasa care s-a raspandit ca un virus.
 Clar "Cincizeci de umbre ale lui Grey" de E. L. James, nu am citit aceasta carte insa cand am auzit "Gripa" am stiut ca aceasta este cartea potrivita.

 4. Ciclul. O carte pe care o citesti în fiecare luna, an sau mai des.
 "Jocurile foamei" de Suzanne Collins, cartile astea le pot citi si reciti oricand pentru ca imi sunt atat de dragi iar personajele si actiunea ma fac sa ma simt bine si ma atrag intr-un mod in care nu orice carte o face.
( As putea vosrbi despre seria asta foarte mult dar ca sa nu incarc acest tag cu argumente m-am decis sa fac un alt articol cu si despre The Hunger Games)

 5. Insomnia. O carte care te-a tinut treaz toata noaptea.
 Sunt destul de multe carti (Alegerea, Academia Vampirilor, JF..., etc) dar ultima carte ce mi-a facut noptile albe este "Inainte sa adorm" cartea ce o citesc in momentul de fata.

 6. Amnezie. O carte pe care ai uitat-o si a esuat in a lasa o impresie puternica in mintea ta.
 Momentan nu imi dau seama ce carte se potriveste aici..

 7. Astm. O carte care ti-a luat respiratia (care te-a impresionat).
 Probabil "Hotul de carti" de Markus Zusak, pentru ca surprinde o perioada grea din istoria evreilor intr-un fel foarte fain, si merita citita.

8. Malnutritie. O carte care te-a lipsit de a mai vrea sa mananci.
 Cand gasesti o carte buna parca nu ai mai avea nevoie nici de mancare deoarece te "hranesti" cu ea. Au fost ceva carti care ma atrageau mai mult ca mancarea, Serios :)). Dar cred ca ultima carte se numeste "Harry Potter si Piatra Filozofala".

 9. Boala "calatoare". O cartea care te-a luat intr-o "calatorie" prin timp si spatiu.
"Alegerea" de Kiera Cass, deoarece m-am simtit acolo unde se petrecea actiunea fara sa ma chinui, a fost ceva spontan ce m-a facut sa citesc aceasta carte.

Siii uite asa am incheiat si aceasta minunata leapsa. Cred ca sunt printre ultimii care o completeaza deci nu mai am cui sa o impart, insa daca sunteti interesati sa o rezolvati puteti sa o luati de aici iar apoi sa reveniti cu un link sa citesc si eu parerile voastre. Va pup cu drag si vacanta placuta in continuare :* 

6 comentarii:

  1. Frumoase raspunsuri. Imi plac mult si imaginile pe care le-ai ales si mi-ai dat pofta sa citesc Harry Potter -nu stiu de ce, but I have to :))
    Te pup! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru ca ai trecut pe aici, ma bucur ca iti place leapsa mea. Cat despre Harry Potter, merita sa o citesti este o lectura foarte draguta :*.

      Ștergere
  2. "Alegerea" cred ca a fost printre primele distopii pe care le-am citit si am adorat-o <3 <3 <3
    Am facut si eu tagul aici http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2015/07/the-sick-book-tag.html ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si mie mi-a placut mult "Alegerea" desi este cliseica. Intru si eu imediat sa vad tagul. Pupici :*

      Ștergere
  3. Hoţul de cărţi, ioi, am plâns zdravăn la cartea asta. Bine, eu plâng la majoritatea cărţilor, dar totuşi, romanul lui Zusak mi-a frânt inima. Okay, mie Harry Potter îmi face foame, o zi întreagă am tâmpit-o pe mami că vreau budincă de orez şi suc de dovleac.
    Frumoase răspunsuri. Mă bucur că ai făcut leapşa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar "Hotul de carti" este emotonanta , nu am plans la ea deoarece nu obisnuiesc sa plang la cart/filme insa mi-a placut mult. Iar "Harry Potter" nu ma lasa sa dorm :). Multumesc mult pentru nominalizare si ca ai trecut pe aici sa imi citesti raspunsurile, pupici :*

      Ștergere