sâmbătă, 29 august 2015

5 lucruri care imi plac sambata

 Am revenit cu acest top foarte simpatic, care din cate am vazut s-a raspandit destul de rapid in blogosfera.  Abia astept sa vad cele 5 lucruri care va plac voua asa ca daca aveti un astfel de top realizat pe blogul vostru, va rog sa imi lasati si mie un link. Acum voi pune si eu 5 lucruri favorite.

  "The Borgias" este serialul pe care tocmai l-am terminat si care mi-a placut foarte, foarte mult. Acesta spune povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie.
  Serialul începe în momentul în care Rodrigo Borgia  devine Papa Alexandru al VI-lea. Împreună cu cei doi fii ai săi, Cesare şi Juan, si cu frumoasa sa fiică Lucrezia, vor deveni cea mai puternică si influentă familie din Italia renascentistă. Crud si decadent, Rodrigo Borgia a intimidat si a ucis din dorinta de a deveni Papă. După ce a preluat controlul asupra Vaticanului, regimul său corupt a implicat Biserica Catolică din secolul XV şi întreaga Europă în scandal.
  Acţiunea se desfăsoară într-un dintre cele mai semnificative perioade istorice: Renaşterea si descoperirea Lumii Noi. Contemporani cu da Vinci, Michelangelo si familia Medici, legendarii Borgia au avut o reputaţie foarte proastă si au fost percepuţi drept eretici, de-a lungul vieţilor lor comitând toate păcatele posibile.


 Al doilea lucru, care imi place este modul in care Ionut Reti deseneaza, i-am gasit instagram'ul si il urmaresc, desenele lui sunt superbe si ma fac sa imi doresc si eu sa am putin talent in acest domeniu.

 Voluntariatul este un mod de viata si de aceea am decis sa il adaug la lucrurile mele favorite. Activitatile pe care la avem au loc in fiecare sambata iar asta ma face sa cred ca se potriveste de minune acestei rubrici.

 Adooooor :3 CARTILE CU AUTOGRAF de la autor. Imi plac la nebunie, pentru mine aceste carti sunt foarte importante stiu ca acea dedicatie este facuta din suflet si de aceea le-am adaugat aici.

Acest citat al autorului seriei "Cronicile din Narnia" este atat de dragut, mi-a placut de prima data cand l-am citit, iar acum i-am gasit locul in aceasta rubrica pe care tocmai am incheiat-o. Va pup si astept cat mai multe link'uri.

9 comentarii:

  1. Vreau si eu sa vad The Borgias am auzit destul de multe lucruri bunde despre el si sunt chiar curioasa cu ce se mananca.
    Si mieee imi place voluntariatul!! <3 <3 <3 Mult succes in continuare ^_^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte fain, felul in care este realizat, actorii si povestea sunt superbe, insa este anulat si se termina mult mai repede decat ar trebui. Multumesc ca ai trecut pe aici.

      Ștergere
  2. După ce termin Arrow am să încep probabil The Borgias, pare a fi un serial super interesant. Și eu găsesc pe instagram tot felul de oameni frumoși și talentați,cred totuși că petrec prea mult timp pe el, hihi. Am scris și eu postarea și o poți vedea pe blogul meu. După ce am scris-o am început să citesc celelalte articole „5 lucruri care îmi plac sâmbăta” și am observat că astăzi am terminat amândouă la fel: cu un citat. ^_^

    Gabriela
    crafting-g.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te gandesti sa incepi "The Borgias" pentru ca povestea familiei este super interesanta, si "Arrow" este un serial bun, eu l-am terminat si astept noul sezon. Mi s-a parut ca un citat ar incheia perfect postarea de astazi, voi intra imediat pe blogul tau sa iti citesc postarea.

      Ștergere
  3. Cu postarea ta l-am descoperit şi eu pe Ionut Reti, ai dreptate, desenează absolut genial! :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, deseneaza foarte fain si am realizat ca merita sa fie mai cunoscut ^_^ mersi ca ai trecut pe aici.

      Ștergere
  4. Și mie îmi place să fac voluntariat. Tu ce ai făcut până acum? :D
    Ah, și ce drăguț că ai cărți cu autografe :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana in prezent am lucrat doar cu copii si copii defavorizati, insa este asa frumos sa ii vezi zambind si sa te simti apreciat pentru ca depui munca voluntara. :))

      Ștergere
    2. Ce drăguț, eu n-am apucat să merg la copii, dar cu prima ocazie, mă voi duce. Cred și eu că este frumos, chiar mă bucură să văd pe cineva zâmbind :D

      Ștergere