miercuri, 26 august 2015

In my mailbox

 Nu am mai facut de mult o postare de tipul acesta, deoarece obisnuiam sa imi cumpar cate o carte doua pe luna sau incercand sa nu mai comand carti deoarece biblioteca mea are o multime de volume necitite inca. Insa am adunat in ultimele luni mai multe carticele si am decis ca este momentul potrivit pentru a face un "In my mailbox".

 Mi-am cumparat " Domul TIC si alte iubiri de pe Musatini" la evenimentul in care Laura a lansat al doilea volum al seriei "Domul TIC", am terminat cartea si urmeaza sa fac o recenzie. In poza am pus si cele doua autografe, pe cel de la autoare si pe cel primit de la Domunl TIC.

Urmatoarea carte este "Spulbera-ma" despre care am auzit numai lucruri bune asa ca am devenit foarte interesata de ea. Volumul a fost comandat de pe  Libris la un pret foarte bun, insa nu am reusit sa o citesc momentan.

Intr-un sfarsit mi-am cumparat si "Ultimul avanpost" pe care mi-l doream de foarte foarte mult timp, tocmai m-am oprit din citit pentru a realiza aceasta rubrica insa dupa ce voi termina ma intorc la carte deoarece imi place foarte foarte mult.

 Am si al doilea volum  din aceiasi serie distopica, era la un pret foarte bun tot pe Libris asa ca am decis sa il iau si pe acesta.

Adio, deocamdata a aparut in august 2012, s-a vandut in 27 de tari si urmeaza sa fie ecranizat. Actiunea romanului il are in prim plan pe Sam Elling. Personajul principal al romanului Adio, deocamdata lucreaza pentru o, dar nu reuseste sa-si gaseasca o partenera. Asadar, creeaza un algoritm prin care oamenii sa-si afle sufletul pereche. Si reuseste! Astfel, Sam o cunoaste pe iubirea vietii sale, o colega pe nume Meredith, dar este concediat atunci cand compania incepe sa-si piarda toti clientii. Livvie, bunica lui Meredith, moare pe neasteptate. Suparata pentru ca nu a apucat sa-si ia ramas-bun, Meredith intra in depresie. De aceasta data, Sam concepe un program care ii va permite fetei sa comunice cu bunica de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Mai exact, Sam creeaza o simulare pe computer a lui Livvie, care poate raspunde la e-mail sau videochat ca si cum ar fi trai. Pornind de la aceasta idee a lui Sam, cei doi hotarasc sa puna bazele companiei RePose ca sa-i ajute si pe alti oameni care au pierdut pe cineva drag. Totul suna foarte bine iar pretul la care am gasit cartea m-a facut sa o cumpar, voi reveni cu o recenzie.

O carte de introducere in arta magiei albe, totul din aceasta carte este foarte interesant voi incerca sa fac cateva poze din ea si sa le pun pe blog.

Vicki Nelson, fost detectiv la Brigada Omucideri a Politiei din Toronto, in prezent detectiv particular, este martora la primul atac al fortei intunecate care in curand va raspandi domnia terorii asupra metropolei canadiene. Pe masura ce omorurile infricosatoare se insira unul dupa altul, Vicki se vede prinsa in plasa unei anchete care o face sa reia relatia pasionala si furtunoasa cu fostul ei partener din politie, Mike Celluci, chiar daca intre timp face echipa cu scriitorul Henry Fitzroy intr-o incercare disperata de a lua urma atacatorului. Pentru ca Fitzroy, care este vampir si fiul bastard al regelui englez Henric VIII, poseda cunostinte mai presus de cele ale muritorilor, adunate de-a lungul secolelor pe care le-a petrecut controlandu-si propria fire nedomolita si setea de sange. Ce mi s-a parut foarte interesant este imbinarea a fantasticului cu istoria, voi reveni cu mai multe detalii dupa ce citesc cartea.







8 comentarii:

  1. Ce achizitii frumoase! <3 Felicitari si spor la citit! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cărți frumoaseee! Să le citești cu drag, azi postez și eu ceva de genul pentru că s-au strâns o groazăăăăă de cărți! :)) Așteptăm recenzii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andrei, astept si postarea ta cu achizitii. >:D<

      Ștergere
    2. Vai, deci, deci, a zis autoarea la „Domnul TIC” că o să-mi trimită romanul. Abia aștept, e așa frumos, și am găsit pe net o poză cu niște pagini din carte și scria „Lui Andrei”, iar apoi urma ceva foarte frumos și drăguț. Am să fac postarea azi, ieri m-am luat cu altele. >:D<

      Ștergere
    3. Felicitari, ma bucur ca vei avea ocazia sa citesti cartea asta care este foarte, foarte draguta. Fragmentul "Lui Andrei" m-a topit pur si simplu, am realizat ca imi va placea foarte mult, l-am inclus in postarea "5 lucruri care imi plac sambata".

      Ștergere
  3. Nu am mai auzit până acum de Domnul Tic şi alte iubiri de pe Musatini, nici despre autoare. Pare o carte interesantă. Abia aştept recenzia. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea este foarte simpatica si dulce in acelasi timp. Voi incerca sa ma grabesc cu recenzia si sa o postez cat mai curand pe blog.

      Ștergere