duminică, 26 iunie 2016

In my mailbox

 Hei, hei lume buna! Doamne ce dor mi-a fost sa scriu din nou pe blog pentru ca in ultima perioada am cam tras chiulul datorita scolii si a finalului de an.. in fine, astazi am revenit cu un #IMMB, nu am foarte multe adunate insa le multumesc din suflet celor ce mi-au trimis carti/benzi si au facut ca aceasta rubrica sa apara iarasi pe blogusorul meu. 
  In luna mai-iunie am strans urmatoarele exemplare:

Carti

 In luna iunie am aflat ca voi colabora cu Editura Herg Benet, le multumesc foarte mult pentru ca m-au ales pe mine si pe blogul meu si mi-au trimis cinci carti superbe, trei dintre ele pe care le-am cerut si inca doua pe care abia astept sa le descopar, sunt foarte mandra ca am evoluat atat de frumos in ultimul timp chiar daca am cam lipsit pe aici insa va promit ca voi reveni in forta. Aceste cinci carti sunt:

1.Regii timpului de Laura Nureldin - Oh, my Gosh imi doresc acest roman inca de cand am citit acele 2 propozitii de pe coperta, pur si simplu m-au vrajit.

2.Ultima vrajitoare din Transilvania de Anna Vary - Si aceasta carte o vreau de mult, mult timp, mai ales ca nu am citit nimic de Cristina Nemerovschi a.k.a. Anna Vary si chiar vreau sa vad cum este scrisa.

3. Neamul Corbilor si Blestemul Zorilor de Lavinia Calina - Cred ca se stie deja ca sunt o maaare fana a acestei autoare iar dupa Ultimul Avanpost mai aveam nevoie de ceva scris de ea, cei de la HB au fost foarte draguti si mi-au trimis ambele volume...yay


4. Miasma de Flavius Ardelean - Nu stiu prea multe despre acest doman, ci doar ca tocmai a aparut la HB, nu am mai citit nimic de Flavius Ardelean insa coperta ma face nerabdatoare.

5.Regina Rosie de Victoria Aveyard - gata cu Herg Benet, acest romat mi-a fost dat pentru recenzie de Libraria Libris, recenzia a aparut deja pe blog si va invit sa mergeti sa o cititi.
6.Mandrie si Prejudecata., Persuasiune si Manastirea Northanger de Jane Austen - Aceste doua carticele arata superb asa ca am decis sa le adaug in biblioteca

7.The Railway Children de E. Nesbit - Cartea aceasta am primit-o de la o prietena, este varianta prescurtata din colectia Penguin Readers

Benzi desenate

De cand nu am mai facut IMMB, am primit de la LexComics trei albume superbe ce vor fi recenzate cat mai repede si inca 8 benzi din seria #11 respectiv #12

 De la EatComics am primit doua benzi The Walking Dead si un sticker

 Multumesc pentru sustinere: EatComics, LexComics, Libris si Herg Benet


6 comentarii:

  1. Hihii, felicitări pentru sponsorizare! :D Tare drăguțe cărțile; îmi place așaaa mult cum arată cele de Jane Austen!
    La cât mai multe cărți și lecturi frumosee! *.*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, sunt super incantata de sponsorizare. Si mie mi-au placut cele doua carticele scrise de Jane Austen, sunt asa frumoase iar biblioteca arata mult mai bine sper sa strang mai multe de acest tip. Multumesc ca ai trecut pe aici, te mai astept cu drag!

      Ștergere
  2. Te invit cu mare drag și la un tag: https://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/06/book-blogger-tag.html :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ce ma bucur! Multumesc mult sper sa fac aceasta leapsa cat mai curand!

      Ștergere
  3. Si eu vreau sa citesc Regii timpului, mi se pare o carte foarte faina si mi-a atras atentia inca de cand a aparut, dar nu am apucat sa pun inca mana pe ea.
    Mandrie si prejudecata am citit si e o carte absolut superba, ti-o recomand cu mare drag!
    Vaaai cate denzi desenate dragute ai acoloo <3 Iti recomand si TFB, e foarte faina, chiar daca au aparut putine numere.
    Daca nu te superi ca intreb, cum ai reusit sa obtii sponsorizarile de la EatComics si LexComics?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa le citesc pe toate (acum ca am mai mult timp liber). Nu este nicio suparare, I-am contactat pe mail iar ei au fost promti si mi-au raspuns, sunt foarte mandra de aceste doua sponsorizari fiindca benzile sunt de calitate iar colaboratorii foarte seriosi. Lecturi frumoase!

      Ștergere