miercuri, 1 iulie 2015

1 Iulie + Back-to-Hogwarts maraton!

  Nu pot sa cred ca deja suntem in prima zi a lunii Iunie. Am planuri mari pentru luna asta atat pentr blog cat si pentru mine, sper sa citesc cat mai multe carti sa postez cat mai des di sa devenim din ce in ce mai multi. Sper sa ma tin de aceste planuri si sa reusesc sa le duc pana la capat.


  Si pentru ca am planuri mari luna aceasta, am decis sa particip la un maraton numit "Back-to-Hogwarts maraton!" realizat de Words of Fantasy, este foarte dragut si o oportunitate sa incep aceasta serie, ce presimt ca va fi printre preferatele mele. Presupun ca va intrebati de ce nu am citit inca Harry Potter. Ei bine pe la 6-7 ani eram fana filmelor realizate pe marginea acestei serii si le vizionam de fiecare data cand se ivea  ocazia, de asta stiam destul de multe lucruri despre personaje si nu ar fi avut aceasi farmec daca as fi citit si cartile imediat dupa, iar acum cred ca a trecut destul timp incat sa ma apuc de seria mamut a lui J. K. Rowling.


In ce consta acest maraton de lectura?
In primul rand trebuie sa citesti/vizionezi cel putin o carte/un film din seria Harry Potter in limita timpului alocat iar mai apoi sa raspunzi la niste provocari/intrebari lasate pe blogul gazda. mai multe detalii gasiti aici.
Totl suna foarte distractiv si abia astept sa incep.

Cam atat am avut sa va transmit. Voi ce v-ati pregatit pentru aceasta luna, ce planuri aveti si ce carti ati dori sa cititi?

4 comentarii:

  1. Vara trezeşte blogosfera la viaţă sau cel puţin eu abia acum mi-am revenit din letargie. Şi eu m-am înscris la maraton şi abia aştept. O să îţi placă HP, este cartea copilăriei mele. Să ai un iulie activ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa este Mada, vara ai mai mult timp liber. Succes si tie cu maratonul este foarte dragut. Pupici <3

      Ștergere
  2. Hei, ai primit un tag de la mine: https://jessiebooksworld.wordpress.com/2015/07/09/the-sick-book-tag/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îs mai înceată, dar ai primit tag şi de la mine. http://vanzatorul-de-iluzii.blogspot.ro/2015/07/leapsa-sick-book-tag.html

      Ștergere