vineri, 21 august 2015

Friday nights are made for unforgettable movies !

 Friday nights are made for unforgettable movies !, este o rubrica noua aici pe blog in care voi recomanda si  prezenta pe scurt  unul doua sau chiar si trei filme pe care l-am vazut si mi s-au parut bune/ extraordinare. Aceasta Recomandare va aparea pe blog in fiecare vineri seara, va astept parerile si sugestiile, pupici.

Family Weekend- 2013

  Actiunea se bazeaza pe familia Smith-Dungy o familie disfunctionala ce trebuie sa invete sa isi respecte atributiile, Emily ia initiativa de a-si droga parintii si a-i lega de scaune cu scopul de a repara lucrurile, pe parcursul filmului lucrurile iau o intorsatura comica fata fiind nevoita sa apeleze la ajutorul a mai multor prieteni pentru a-si duce planul la bun sfarsit. Nereusind sa isi faca familia sa inteleaga cat de important este pentru ea sa le fie alaturi nu numai ei ci si fratilor sai, decide sa le dea drumul. Dar in final reuseste sa isi apropie parintii si sa redevina o adevarata familie.
  Filmul este bun, si merita vizionat cu famlia, face parte din categoria Comedie dar este intre, are o idee foarte interesanta la mijloc iar Motoo-ul filmului este "Daca familia nu este unita, uneori trebuie sa folosesti banda adeziva". ( ceea ce mie mi se pare foarte fain ca si idee). Asadar merita vizionat intr-o vineri seara cu familia sau prietenii.
Nota: 3/5
Trailer: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu