miercuri, 9 septembrie 2015

Friday nights are made for unforgettable movies !

Jenifer's Body- 2009

  Filmul prezinta doua prietene foarte bune care desi nu au nimic in comun sunt cele mai bune prietene din copilarie. Jennifer (fata cea populara si sexy a liceului) isi invita prietena la un local necunoscut pentru a se intalni cu o trupa de rockeri, Jenifer se indragosteste de solistul vocal al acelei trupe si pleaca cu ei in urma unui incendiu izbucnit in local. Atunci cand adolescenta plina de farmec este blestemata de  formatia ce il venereaza pe Satana, devine posedata de un spirit malefic si se transforma intr-o criminala dornica sa consume carne umana. In urma transformarii fetei colegii sai incep sa fie macelariti rand pe rand, iar Neddy fata tocilara devine intr-un fel legata de corpul lui Jennifer printr-un medalion. Isi da seama ca ar trebui sa isi salveze prietena de demonul din coprul sau dar nu gaseste alta cale decat sa o ucida. Dupa ce o omoara pe Jennifer, Needy evadeaza dintr-un centru corectional pentru minori si porneste in cautarea lui, liderul rockerilor satanisti care fusesera responsabili de transformarea prietenei sale. . Filmul este destul de bunicel nu m-a impresionat foarte tare, actritele isi joaca destul de bine rolol,  este plin de actiune si momente de groaza chiar daca filmul are 20-30% Horror nu mi s-a parut atat de ingrozitor, are mai mult Fantasy SF decat horror.Per total este un film bunicel cu o poveste interesanta ce merita vizionat alaturi de prieteni.
Nota:3/5
Trailer:        
             

2 comentarii:

  1. Hm , vazand articolul acesta mi-am amintit de reactia mea cu privire la acest film.cred ca si eu cam tot in acelasi mod l-am notat. Ideea era draguta pana la transformarea lui jennifer. Da o minciuna , o sacrificare si bum o nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El este interesant iar actorii joaca cat de cat bine, insa ultima parte din el este putin cam trasa de par din opinia mea.

      Ștergere