miercuri, 3 februarie 2016

My Fangirl Moment: Filme/Seriale cu Super-Eroi

  Super-Eroii sunt o pasiune mai veche de a mea, incet, incet aceasta pasiune a evoluat de la desene animate la filme iar apoi la seriale, probabil ca mereu mi-au placut fictiunile si aceste elemente ce nu se pot intampla in viata reala.. De fiecare data cand o persoana se afla in necaz super-eroii salvau situatia iar toate lucrurile reveneau la normal nimic nu ii putea impiedica iar ei nu se dadeau batuti  chiar si acum imi place sa ma uit la seriale si filme cu eroi ( am de ales din muuuuuuuuulte). Nu isi vor pierde niciodata magia iar eu nu imi voi pierde atractia fata de aceste povesti.
Super-eroii mei favoriti au fost mereu: Thor, Wolverine, Superman si Spiderman povestile lor mi s-au parut cele mai impresionante iar curajul cu care luptau de fiecare data ma facea sa devin din ce in ce mi impresionata, uneori mi-as fi dorit sa realizez si eu o povesta asa de buna a unui super-erou insa nu am facut nimic pana in prezent. 

 Curand pasiunea a revenit si am inceput cateva seriale foarte bune ce au in prim plan cativa eroi mai mult sau mai putin cunoscuti, insa tot ce pot spune despre ele este ca sunt printre cele mai bune seriale vazute pana in prezent, pline de actiune, suspans si rasturnari de situatie.

1.Arrow (2012-prezent)
Sezoane: 4
Nota IMDB: 8,1

2. The Flash (2014-prezent)
Sezoane:2
Nota IMDB: 8,2

3. Legends of Tomorrow (2016-prezent)
Sezoane:1
Nota IMDB: 7,8

4.Supergirl (2015-prezent)
Sezoane:1
Nota IMDB: 6,4

Cat despre filme sunt cam multe sa le insir pe blog, poate voi face o lista insa pana atunci astept sa merg la premiera Deadpool.

Aceasta este a doua pasiune a mea, insa la final vreau sa va intreb pe voi, ce parere aveti despre super-eroi si care sunt favoritii vostri?



2 comentarii: