marți, 2 februarie 2016

My Fangirl Moment: The Neighbourhood

De astazi va aparea o noua rubrica numita "My Fangirl Moment" iar aici voi prezenta diferite pasiuni de ale mele si voi vorbi despre ele indiferent de ce vor fi, carti, filme, seriale, muzica etc. Astazi m-am decis sa incep cu una dinte trupele mele preferate iar aceasta se numeste The Neighbourhood.
  The Neighbourhood este o trupă nouă compusă din 5 tineri ( vocalistul Jesse Rutherford, chitaristii Jeremy Freedman and Zach Abels, bassistul Mikey Margott si tobosarul Brandon Abel Fried). Acesti au reusit sa fie remarcati printr-un Number One în topul pieselor de rock alternativ din SUA.
  The Neighbourhood s-a lansat in 2011. În cei 5 ani de când se află pe piată au reusit să semneze un contract cu Columbia Records, să lanseze două EP-uri ("I'm Sorry..." și "Thank You") si albumele ( "I Love You." Wiped Out!) mixtape'ul numit "#000000 & #FFFFFF" si să obtină un Number One în topul Billboard Alternative Songs. Piesa care i-a plasat în atentia mediatică a fost "Sweater Weather", compozitie ce a pornit de la un simplu ritm de chitară.

Într-o zi, eu si Jesse (vocalistul) eram la mine acasă, iar eu zdrăngăneam la chitară. La un moment dat, Jesse m-a oprit si mi-a spus "Hei, sună cool, hai să înregistrăm asta". Înregistrarea aia a devenit "Sweater Weather". Când am terminat piesa complet, cu versuri si tot, ne-am spus "Ok, sună destul de bine, ar trebui să continuăm să compunem", a povestit pentru un post de radio chitaristul Zack Abels.

Trupa Originara in California canta piese ce apartin genurilor Rock Alternativ si Indie Rock. Chiar dacă starurile rock oferă de obicei bisuri, la concertele The Neighbourhood, ce au început să se extindă din America spre Europa (următorul festival e programat în Romania: Summer Well), fanii nu vor avea parte de asa ceva. Membrii trupei cred că bisurile sunt fortate, asa încât le exclud din show-urile lor.
"De obicei nu cântăm bisuri pentru că nu ne plac. Sunt de prost gust pentru că sunt fortate - nu vrem ca oamenii să ne implore să ne întoarcem pe scenă. E ca si cum ai fi model si ai apărea pe primele pagini ale revistelor si te-ai duce la cele mai populare puncte de vânzare asteptând ca oamenii să treacă si să spună "Wow, ce revistă grozavă!". E ca si cum ai forta oamenii să-ti acorde atentie, e un gest disperat." - The Neighbourhood pentru Digital Spy

Lista Videoclipurilor realizate pana in prezent.
TitluAnRegizor
"Female Robbery"2012ENDS
"Let It Go"
"A Little Death"
"Sweater Weather"2013
"Afraid"
"#icanteven"2015Eif Rivera
"Dangerous"Jake Janisse
"Warm"Dexter Navy
"R.I.P To My Youth"Hype Williams
sursa
 Aceasta trupa va veni si in Romania in august  in cadrul festivalului Summer Well.

Surse: Wikipedia si Info music

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu