luni, 21 martie 2016

Recenzie~Deadpool #1

 Despre:  Fosti presedinti ai Statelor Unite ale Americii, de la George Washington la Gerald Ford, au fost readusi la viată si asta nu e bine! Eroii Marvel nu pot fi cei care să îi înfrunte, e nevoie de cineva cu reputatie, talent si mai ales lipsit de scrupule ca să îi elimine pe acesti monstri de rang înalt. E nevoie de Deadpool! În Wade avem încredere!
 Parerea mea: Am cumparat banda desenata inainte sa apara filmul doar pentru a face cunostiinta cu personajul. Inca de la prima scena in care apare Deadpool iti poti da seama ca ai de a face cu un erou cu totul diferit de cei cu care am fost obisnuiti pana acum, iar tot ce trebuie sa faci e sa te asezi bine pe canapea si sa te bucuri de prezenta sa, de momentele de comedie si de culorile frumoase utilizate pentru desene. Actiunea incepe in micutul orasel Independence, Missouri unde un vrajitor ce duce dorul vremurilor bune se hotaraste sa readuca la viata presedintele Harry S. Truman cu speranta ca acesta va ajuta tara sa revina la normal. Nimic nu se poate intampla fara sa apara Capitanul America ce incearca sa salveze situatia insa din nefericire presedintele is face aparitia din mormant intr-un mod neobisnuit sub o alta infatisare. Cum echipa S.H.I.E.L.D nu poate ataca un presedinte iubit de catre americani este momentul perfect pentru a interveni Deadpool si o face in felul sau caracteristic. Povestea cu care Lex Comics introduce acest personaj contoversat este extrem de originala si intriganta, atragandu-mi atentia si facandu-ma foarte  la actiune si la modul in care apar rasturnarile de situatie. 
Totul este foarte frumos organizat si ingrijit astfel incat sa ne fie usor sa citim, ce mi-a placut foarte mult a fost ca replicile lui Deadpool  erau incadrate in alte culori fata de celelalte si ca replicile lui Thor au fost realizate cu alt font. Insa cum nu se poate intampla ca totul sa fie perfect ce nu mi-a placut a fost finalul care este incert, cred ca ne pregateste pentru urmatorul numar.   Pentru prima mea Banda desenata mi s-a parut foarte frumos realizata cu o poveste interesanta personajul fiind simpatic si arogant in acelasi timp -o combinatie usor acida- care merita intr-adevar citita. Banda desenata poate fi cumparata de aici, un magazin serios ce merita accesat.
Nota: 3.50/5




2 comentarii:

  1. Nu prea mă pasionează pe mine benzile desenate, drept pentru care cred că o să mă uit la film. Am auzit că e tare amuzant și că merită vizionat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mereu mi-au placut iar acum ma bucur ca au inceput sa se dezvolte si la noi aceasta industrie. Iti recomand cu drag filmul!

      Ștergere