vineri, 1 aprilie 2016

Friday nights are made for unforgettable movies !

Clopotica si secretul aripilor-2012


 Totul incepe cand Clopotica paseste in Gradinile iernii, locul unde zanele insorite nu au voie sa mearga deoarece frigul pe care ele nu il pot suporta le pun in pericol aripile, dar totusi pentru ea ceea ce se intampla este un miracol aripile incep sa ii sclipeasca si usor, usor realizeaza ca ceva o leaga de acel loc, indrazneata si curioasa clopotica faureste un costum ce o protejeaza de frig si astfel reuseste sa se infiltreze in padurea iernii, unde descopera secretul aripilor alaturi de Albastrica, a caror aripi ii stralucesc cand este in preajma Clopoticai.
Clopotica nu se lasa si incearca sa ii arate zanei din Gradinile iernii ce inseamna sa fii zana insorita,dar nu totul merge asa cum isi doreste deoarece o zana nu poate trai in partea insorita asa ca Clopotica trebuie sao salveze, si odata cu ea si Padurea. Este o animatie superba, seria Clopotica este foarte buna si merita vizionata, m-a impresionat foate tare filmul efectele fiind magice. Animatia merita vazuta intr-o zi de vineri deoarece indiferent de varsta iti da o stare buna si ne face sa relizam ca uneori este bine sa ne mai uitam si la cate un desen si sa reaprindem acea flacara a copilariei existenta in fiecare!
Nota:5/5

2 comentarii:

  1. Hihi, ce drăguț! Chiar aș avea chef să mă uit la o animație. :D Îți recomand "Inside Out", dacă nu l-ai văzut; mie mi-a plăcut la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti ca este intr-adevar foare draguta! Am vazut Inside Out si mi-a placut foarte mult.

      Ștergere