luni, 25 aprilie 2016

In my mailbox

 Am decis sa fac cate un IMMB de fiecare data cand strang mai multe carti ca sa am ce sa va arat, deci nu vor aparea aceste articole lunar ci atunci cand cred ca se merita. Cartile ce apar in acest articol sunt in totalitate primite si le sunt recunoscatoare tuturor ce mi-au trimis carti/benzi, sa incepem.

Carti
Acestea sunt cartile de care ma bucur foarte, foarte mult la momentul asta in primul rand pentru ca astept de cam 3 ani sa apara Legenda iar Tiger Lily este cartea pe care o citesc in prezent si nu se opreste sa ma uimeasca. Multumesc Booklet Fiction!
 Regatul Umbrelor este o carte super faina pe care am terminat-o cu doua saptamani in urma si la care vreau sa ii fac recenzie cat mau repede. Multumesc Libris!

Volumul 2 din Octopussy (recenzia primului volum se gaseste aici). Cristina mi-a trimis si aceasta carte si ii multumesc foarte mult, abia astept sa vad cum isi continua Becks aventura in Anglia.

Benzi desenate
-EATComics-
Recenzie: Aliens 
Multumesc Eatcomics, restul recenziilor vor aparea cat mai curand!

Multumesc Eatcomics, restul recenziilor vor aparea cat mai curand!

-LEX Comics-





Multumesc mult: LEX Comics, EATComics, Cristina Boncea, Libris, Booklet Fiction
Pozele nu sunt foarte reusite insa lumina a fost groaznica astazi si imi cer mii de scuze!!

4 comentarii:

  1. Frumoasa colectie, astept recenzia la Regatul Umbrelor, voiam sa o citesc de ceva timp dar nu sunt inca convinsa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Recenzia a aparut,eu iti recomand cu drag cartea! Te pup, lectura placuta.

      Ștergere
  2. Omg, omg, ai primit cărți de la Booklet Fiction! <3 Mi se par adorabile și încerc și eu din răsputeri să îi am drept sponsor. :D Cât despre "Regatul Umbrelor", deși nu pare genul meu, mă atrage într-un fel seria asta și sper totuși să o citesc și eu.
    Lecturi plăcute și să te bucuri de frumoasele cărți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cartile sunt geniale, pe langa povestile pe care ei au decis sa le traduca si la noi calitatea lor este ireprosabila. Regatul Umbrelor este foarte foarte faina dar acum depinde si de gusturi. Pupici ☆

      Ștergere