joi, 7 aprilie 2016

Leapsa: Most Wanted!

 A trecut ceva timp de cand am facut o leapsa, aveam de gand ieri sa o scriu insa m-am apucat de recenzia romanului "Apa pentru elefanti" (o gasiti aici) si intre timp am fost invitata de la Adina de pe blogul Ganduri despre carti... sa o rezolv, ii multumesc fumos si va propun sa intrati pe blogul ei sa ii vedeti raspunsurile la leapsa si recenziile frumoase pe care le face.

1.O carte publicată pe care ti-o doresti.
 As putea face o lista frumusica, insa pe moment vreau "Elita" de Kiera Cass, am citit "Alegerea" si mi-a placut, astept volumul doi de mult insa nu am ajuns sa il cumpar inca.

2. O carte nepublicată pe care ti-o doresti.
 Intrebarea asta m-a incuiat putin, trebuie sa ma gandesc bine, bine de tot. 
Probabil ca volumul numarul trei din triologia "Ultimul Avanpost" de Lavinia Calina, dupa modul in care s-a incheiat cel de-al doilea volum cred ca se merita sa astept cu sufletul la gura.

3. O carte pe care o doresti tradusă.
 Sunt destul de multe carti ce merita sa fie traduse si la noi dar am vazut acum cateva zile pe booktube una care m-a facut sa imi pun intrebarea daca va fi tradusa candva...

4. O carte pe care ti-o doresti datorită copertei.
 Desi o carte nu se cumpara dupa coperta. Si totusi de fiecare data cand vad o coperta frumoasa imi spun ca va fi a mea, dar cand vine vorba de carti si coperti sunt foarte superficiala.
 Acum as vrea sa imi cumpar "A Court of Thorns and Roses" de Sarah J. Maas deoarece coperta mi se pare superba si mi-as dori sa am acest format in biblioteca.

5. O carte pe care ti-o doresti datorită sinopsisului.
"Zi dupa zi" de David Levithan, la inceput cartea acesta nu mi se parea cu nimic speciala insa dupa ce am citit sinopsisul mi-am dat seama ca mi-ar placea sa o citesc si ca trebuie sa o am neaparat in biblioteca.

6. O carte pe care ti-o doresti datorită recenziilor.
"Jurnalul unui adolescent timid" de Stephen Chbosky, pentru ca o vreau de mult,mult timp. Am citit foarte multe recenzii la ea si toate erau pozitive deci inseamna ca aceasta carte chiar merita cumparata.

7. O carte pe care ti-o doresti datorită autorului.
Orice carte scrisa de E. Lockhart, autoarea asta m-a impresionat atat de tare prin modul in care a scris "Mincinosii" incat vreau sa mai incerc si altceva scris de ea.

8. O carte pe care ai citit-o deja si ti-o doresti.
 Obisnuiesc sa imi cumpar cartile pe care le citesc si nu prea imprumut. Am imprumutat anul trecut si am inceput seria "Harry Potter" pentru un Read a thon si am reazilat ca mi-a placut atat de mult incat am decis sa imi iau colectia completa sa o am..

9. O carte pe care nu ti-o doresti suficient de mult.
 O carte foarte citita la scoala, in oras, pe facebook am vazut in ultimele luni numai si numai "De vorba cu Emma" atata reclama i s-a facut incat desi la inceput nu mi-o doream acum stiu sigur ca nu o voi citi.

10. O carte pe care ti-o doresti pentru tot, tot, tot.
"Regina Rosie" de Victoria Aveyard imi doresc cartea asta de foarte mult timp dupa atata reclama pe booktube am ajuns sa cred ca merita citita si acum ca a aparut si la noi trebuie sa o am neaparat! Coperta este subperba, sinopsisul captivant asta inseamna ca imi va placea.

Cam asta a fost tot, pasez aceasta leapsa blogurilor: Heart of the Words si Meduza blanda. Spor!

4 comentarii:

  1. Uuuu!
    Frumoase raspunsuri, dar cu rusine spun ca de cateva carti nu am auzit de pe aici. Nu conteaza, acum stiu.
    "Cum sa fii o fata rea" - cred ca vreau asta.

    Te pup si mersi pentru nominalizare. Acum ma apuc de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Update: http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2016/04/leapsa-most-wanted.html

      Ștergere
  2. Hihi, ce răspunsuri frumoase! Eu una nu-ți recomand "De vorbă cu Emma". Nu e cine știe ce, sunt mai mult citatele de ea. "Zi după zi", însă, ți-o recomand, mie mi-a plăcut la nebunie. Sunt tare curioasă de cărțile Laviniei Călina, din ce-am mai văzut în răspunsurile tale. :D
    Pupicei, o seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Heeeeei :) Ai o leapsa de la mine aici: http://dianamirancea.blogspot.ro/2016/04/leapsa-book-snacks-tag.html

    xx

    RăspundețiȘtergere