luni, 8 august 2016

Leapsa: Citesc literatura romana

 Am fost provocata de Roxi de la Ganduri despre carti la aceasta leapsa, pentru ca nu am avut cum nici ca nu am facut leapsa insa acum ca am revenit la treaba ma voi ocupa de tot de am promis ca fac, deci Roxi sper ca nu te-ai suparat pe mine, iti multumesc frumos ca ma provoci si ca nu uiti niciodata de blogul meu.
 Nu prea citesc autori romani insa in ultima vreme am descoperit cate ceva care sa imi placa.

#1 Neamul Corbilor de Lavinia Calina
 Dupa ce am citit Ultimul Avanpost editura Herg Benet mi-a oferit si al doilea roman al autoarei care, m-a impresionat placut. Stiam ca Lavinia are potential si acum am fost surprinsa de cat de bine este scrisa aceasta carte, cred ca in ultima perioada v-am inebunit in legatura cu "Neamul Corbilor" insa trebuie citita neaparat si are nevoie de mai multa reclama pentru a fi mult mai cunoscuta.

 De ceva vreme l-am descoperit pe Eliade si m-am indragostit de stilul sau, un autor roman care nu face parte din perioada noastra dar care este printre singurii ce mai atrag tinerii asupra operelor sale, Maitreyi se citeste foarte usor fiind o poveste de dragoste cu radacini infipte adanc in viata autorului.

 Si aceasta carte este primita de la editura Herg Benet -multumesc frumos- este o lectura foarte faina, relaxanta ce mi-a placut foarte mult, in opinia mea si aceasta carte ar trebui citita de mai multa lume pentru ca povestea si peronajele sunt fascinante, ele te atrag intr-o lume magnifica.

#4 Ultimul avanpost de Lavinia Calina
 Primul roman al acestei autoare care mi-a placut foarte mult, abia astept sa apara si ultimul volum pentru a vedea ce se intampla cu cele doua personaje.

#5 De ce iubim femeile? de Mircea Cartarescu
 A fost prima carte citita de la acest autor, nu ma asteptam sa imi placa atat de mult insa povestile pe care Mircea Cartarescu ni le impartaseste sunt senzationale, pot spune ca am aflat cateva lucruri noi din aceasta carte.

7 comentarii:

  1. Wii, ce mă bucur că l-ai inclus și tu pe Eliade!
    Doamne, stai liniștită, nu m-am supărat. La câte tag-uri ți-am dat, cred și eu să nu poți să le faci pe toate chiar atunci. :))
    N-am încercat pâna acum vreo carte de la Lavinia Călina, dar chiar vreau să încerc, sunt tare curioasă cum scrie.

    Mă bucur că ai reușit să faci și tu tag-ul, pupici! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eliade scria foarte bine si am realizat ca merita sa fie inclus in acest top. Succes cu cartile Laviniei. Pupici!

      Ștergere
    2. Mulțumeesc! >:D<

      Să știi că ai un tag super funny și drăguț de la mine: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/08/zombye-apocalypse-book-tag.html

      Ștergere
  2. Bună :) Ai primit o provocare de la mine (http://dianamirancea.blogspot.ro/2016/08/the-book-gif-tag.html). Nu uita să-mi lași comentariu pe blog dacă vrei să participi ^.^

    xx

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună! Te-am nominalizat la Liebster Award: https://worldofbooksweb.wordpress.com/2016/08/23/liebster-award-nomination-1/

    RăspundețiȘtergere