vineri, 24 octombrie 2014

Lista de seriale- actualizare

De cand am discutat ultima data despre seriale s-au mai adunat cateva pe care am inceput cu putin timp in urma sa le urmaresc. Asadar, pentru ca nu prea mai am timp sa citesc nimic, am decis ca acum sa actualizez lista de seriale pe care am facut-o aici.
Sa vedem unde am ramas... mmm asta e, am ramas la numarul:

13. American Horror story

Am reusit sa il termin, iar acum ma uit la sezonul 4 "Freak show", care a aparut la noi pe data de 9 Octombrie. Per total nu este foarte infricosator, asa ca oricine se poate uita  la el.

14.Reign

Am iubit serialul asta din prima clipa. Imi place foarte foarte mult cum este tratata tema, este unul dintre serialele mele favorite.El nu se bazeaza doar pe dramele personajelor, ci se concentraza pe o latura fantasy (The Darkness) care este foarte interesanta  si merita sa fie vizionat.

15.Young and Hungry

Ma gandeam de ceva timp sa ma uit la serialul acesta, insa nu ma incanta genul (nu sunt o amatoare a serialelor de comedie) dar mai erau cateva zile de vacanta, si cum am ajuns la zi cu toate, am decis sa ii dau o sansa.La inceput nu stiam ce sa fac, sa ma las sau nu? Dar am decis sa il continui pentru ca avea doar 20 de minute si era relaxant asa ca am terminat sezonul, iar acum astept entuziasmata premiera sezonului 2.

16.Arrow

Imi plac filmele cu eroi, dar nu si serialele.De cand a aparut Arrow nu mi-a starnit interes, si totusi uite ca l-am trecut in lista mea de seriale.Asta inseamna ca am vazut toate sezoanele. Da, am vazut! Am vizionat cu sufletul la gura serialul inainte sa inceapa scoala. :3 Este superb si nu m-am putut dezlipi de el pana ce nu l-am terminat. (Nu stiu de ce am decis sa ma uit la el insa nu imi pare rau)

17.The Flash
Daca m-am uitat la Arrow a trebuit sa ma uit si la Flash , nu? Eu de obicei urmaresc si spin-off'urile serialelor. Momentan primul sezon are doar 3 episoade si apare in fiecare miercuri la noi.

Acestea sunt toate serialele pe care le urmaresc, astept comentariile voastre. :*
Voi ce urmariti? Sau ce vreti sa urmariti din aceasta lista?
Pa.Pupici :*

9 comentarii:

  1. Frumos, frumos. In afara de Young and Hungry, le urmaresc pe toate.
    De la American Horror Story cel mai mult mi-a placut sezonul 1. Din punctul meu de vedere, a fost cel mai tare sezon.
    Reign am inceput sa-l urmaresc si eu acum ceva timp, sunt la episodul 5. Merge cam greu ca nu am timp sa ma uit, dar este un serial super, super, super.

    Pupici ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cam asa e cu American Horror Story cel mai bun sezon a fost primul. Iar Reign merita sa il urmaresti in continuare asa greu cum merge. :*

      Ștergere
  2. Mă uit și eu acum la American Horror Story și este singurul pe care îl mai urmăresc pentru că nu am laptop :)) Dar în curând voi avea și reiau Sleepy Hollow și Reign și Arrow și Supernatural! Inimă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Sleepy Hollow am auzit pareri impartite, este interesant?

      Ștergere
  3. Ooo,da,cea mai bună listă de seriale pe care am văzut-o pe un blog vreodată! American Horror Storry e pur și simplu awesome,nu am cuvinte pentru serialul ăla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Raisa, American Horror Storry e destul de interesant, dupa mine primul sezon a fost cel mai bun. <3

      Ștergere
  4. As adaugă Hannibal deși e puțin cam de groaza, dar în căzut în care ai văzut Dexter sau AHS cred ca ți.ar place și ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem multe seriale in comun. Nu am vazut inca sezonul 3 din Arrow, dar pe restul le-am vazut. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heei, ma bucur ca ai trecut pe aici. Cat despre Arrow, sezonul 3 este super si merita sa il vezi.

      Ștergere