sâmbătă, 10 octombrie 2015

Hello Octomber & Happy Fall

  Buna, buna, ce mai faceti? Stiu ca nu am mai postat de mult si ca am pierdut cateva rubrici insa sper sa imi intru iar in forma si sa continui ceea ce deja am inceput. Cat de dor mi-a fost sa scriu pe blog...   A trecut ceva timp de cand nu am mai facut o recenzie desi am deja cateva carti terminate, si cateva recenzii nefinalizate. Am tinut sa fac aceasta postare pentru a pune in ordine prioritatile ce tin de blog in luna octombrie si sa vorbesc despre ce am de gand sa fac in ce a mai ramas din timp.
                                      
  In primul rand am de scris trei recenzii la urmatoarele carti:
1."Ultimul Avanpost" de Lavinia Calina
2.''Ultimul Avanpost: Vanatoarea" de Lavinia Calina
Doua carti extraordinare care m-au impresionat prin modul in care au fost scrise, mi-au placut foarte mult si sper sa am timp sa termin cat mai curand recenziile celor doua romane.
3."Spulbera-ma" de Tehereh Mafi si aceasta mi-a placut considerabil nu spun mai multe ca sa nu dezvalui ceea ce voi scrie in recenzie.
  In octombrie revin majoritatea serialelor pe care le urmaresc si sper sa ma surprinda si sa ramana la fel de bune ca pana in prezent.
1.Arrow & The Flash
 Primul episod a aparut deja la ambele seriale, mi se pare foarte tare ca cei de la CW au decis sa le puna in aceiasi zi, pana acum mi s-au parut cele mai bune episoade raportat la celelalte seriale.
2.The Vampire Diaries & The Originals
 Si aceste prime episoade au aparut deja, nu am reusit sa vad The originals insa dupa ce termin de scris postarea ma voi uita. Ambele seriale cu vampiri vor aparea in fiecare joi pe canalul CW si abia vinerea pe internet.
3.Reign
 Cat am asteptat sa apara noul sezon al acestui serial, sper sa imi placa la fel de mult. Episodul deja a aparut online.
                                    
4.American Horror Story: Hotel
 A aparut primul episod din sezonul 5 al acestui serial tema pe care au ales sa o abordeze de aceasta data este la fel de infricosatoare, iar faptul ca din cast face parte Lady Gaga ma face sa cred ca sezonul va avea un succes mult mai mare in comparatie cu precedentul.
Daca tot vorbim de seriale pe blog va aparea un 'update' la lista pe care o puteti gasi aici si aici.
 Voi incerca sa continui cu rubricile "Friday nights are made for unforgettable movies","5 lucruri care imi plac sambata" si "First Look". Am de gand sa scriu o leapsa si sa organizez un concurs.
                       
  In prezent citesc primul volum al seriei Gossip Girl "Nimeni n-o face mai bine" de Cecily von Ziegezar, ma puteti gasi si urmari pe Goodreads. Acesta este planul meu pentru luna Octombrie pe blog. Voi ce mai spuneti? Ce cititi in prezent? Daca aveti sugestii nu ezitati sa mi le spuneti in comentarii. Pe data viitoare.
                                    

2 comentarii:

  1. Şi eu abia aşteptam AHS şi Supernatural, ieei! Iubesc toamna, pentru ca plouă şi e vânt, şi pot să îmi port puloverele, şi bocancii, şi paltoanele, iar asta mă face cel mai fericit om din lume. Şi eu mi-am ieşit din reading slump şi am reînceput devoratul.*strigăt spartan de luptă*.
    Multă inspiraţie pentru recenzii, abia aştept să le citesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am uitat la Supernatural, insa cred ca ma voi uita dupa ce ajung la zi cu toate serialele incepute. Si mie imi place toamna pe langa faptul ca este ziua mea si Cadouuuri imi place atmosfera, hainele si tot ceea ce tine de acest anotimp. Multumesc ca ai trecut pe aici si ti-ai spus parerile, Pupici.

      Ștergere